top of page

OM OSS

Berättelsen om Kagabäcken Möbelsnickeri...

Jag har jobbat med snickeri och byggnation sedan 1982. Det blir 38 år i skrivande stund. Intresset för trä har präglat hela mitt yrkesverksamma liv. När jag byggde min verkstad för några år sedan fylldes golven med maskiner som är bra att ha till allehanda snickerier.

Eftersom vi oftast är ute i verkligheten och bygger hus, altaner, staket och allt annat som har med hem att göra stod verkstaden oftast tom på dagarna...

Då uppstod en idé att kunna använda även verkstaden som arbetsplats när höststormarna och snödrivorna duggade tätt på västkusten.

Eftersom min son Felix precis hade avslutat gymnasieprogrammet som innehöll snickeri som huvudinriktning, och hans lärare just då gick i pension, flyttade vi en del av deras kluriga kunskaper rakt in i de nya lokalerna.

Richard (läraren) som dessutom är pappa till många utav de smarta lösningarna till möblerna kommer ofta på besök och hjälper gärna till att utveckla nya.

Efter att bara ha tillverkat utemöbler som kunden får måla själv, har vi nu löpt linan ut och skaffat en lackbox där vi kan lacka alla delar som sedan sätts ihop till färdig möbel...

...Janne Glasell

bottom of page